Împreună pentru sănătatea ta!

Dorești o programare în clinica Puls? Echipa noastră de medici este gata să te consulte!
inima-stetoscop
RETEAU MEDICALA PULS MEDICA

Clinica

Clinica PULS oferă servicii medicale de specialitate în cele trei clinici situate în zone-cheie ale capitalei. Cu un număr de 23 de specialități medicale, suntem dedicați să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate pacienților noștri.

Echipa PULS este alcătuită din medici cu experiență relevantă și calificare în specialitățile pe care le oferim, astfel majoritatea serviciilor medicale de specialitate pot fi efectuate și în regim decontat de către CASMB, pe baza trimiterilor de la medicii de familie si în limita plafonului disponibil. Acest lucru înseamnă că pacienții noștri au acces la echipamente medicale de ultimă generație și la o echipă de specialiști cu calificare înaltă, într-un mediu excelent.

La Clinica PULS ne dorim să oferim pacienților experiențe medicale cât mai simple și eficiente, prin oferirea unei opinii medicale corecte, un tratament adecvat și o legătură medic-pacient solidă. De asemenea, oferim pacienților noștri servicii medicale cu programare, prin apelarea la numărul de telefon 021.9290 sau online prin asistentul virtual Pulsy pentru oricare dintre clinicile PULS.

Cu Clinica PULS, ai siguranța că vei primi îngrijirea medicală de care ai nevoie, într-un mediu confortabil și profesionist."
icon-cardiologie2

Cardiologie

Expertiza noastra în cardiologie se concentrează pe diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace și a complicațiilor acestora la pacienții cardiaci.
icon-chirurgie-generala

Chirurgie Generală

Medicii nostri chirurgi oferă o gamă variată de intervenții chirurgicale, atât clasice cât și minim-invazive, asigurând un tratament eficient și în siguranță pentru pacienți.
icon-dermato-venerologie

Dermato-Venerologie

Servicii complete de diagnosticare și tratament pentru bolile cutanate și mucoaselor adiacente.  Echipamente de ultimă generație pentru testele dermatologice.
icon-Endocrinologie

Endocrinologie

Medicii endocrinologi Puls oferă servicii complete de evaluare endocrinologica, cu tehnici moderne si echipamente de ultima generatie, pentru o gama completa de investigatii.
icon-gastroenterologie

Gastroenterologie

Servicii medicale complete pentru prevenirea, depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea pacienților cu afecțiuni ale tubului digestiv și ale organelor anexe. Consultații decontate CASMB
icon-medicina-interna

Medicină Internă

Departamentul de medicină internă oferă servicii complete de diagnostic și tratament pentru diverse afecțiuni interne, cu o echipă de medici specialiști și tehnici moderne de diagnostic și tratament.
icon-medicina-de-familie

Medicină De Familie

Servicii profilactice esențiale, consiliere pentru prevenirea și combaterea factorilor de risc cardio-vasculari sau asistență medicală la domiciliu pentru cei care au nevoie de îngrijire suplimentară.
icon-obstetrica-ginecologie

Obstetrica-Ginecologie

Servicii medicale paraclinice complete și investigații, plan personalizat de monitorizare a sarcinii, Totul într-un mediu modern și sigur cu echipamente de ultima generație.
icon-psihiatrie

Psihiatrie

Consultatii psihiatrice de specialitate, diagnostic precis si tratament medicamentos personalizat, control psihiatric pentru tratament de lunga durata eficient. Evaluare status mental actual.
icon-psihologie

Psihologie

Include evaluarea și tratamentul simptomelor emoționale și comportamentale, precum și sprijinul pentru pacienți și familiile lor în a face față dificultăților legate de boală.
icon-reumatologie

Reumatologie

Departament complet de reumatologie dedicat diagnosticului și tratamentului afecțiunilor reumatice, cu tehnici moderne și medici specializați. Servicii medicale decontate prin CASMB.
icon-urologie

Urologie

Servicii medicale performante și tehnologie de ultima generație pentru intervențiile urologice, efectuate de echipa experimentată de medici urologi Puls în cadrul clinicilor Puls Medica.

Echipa de doctori multidisciplinară

Contactează astăzi clinica Puls Medica pentru a programa o întâlnire și începe să te bucuri de o viață mai sănătoasă împreună cu noi
 • dr-lipa-daniela-georgeta
  "Îmi place foarte mult să lucrez în această echipă de medici multidisciplinari. Fiecare zi este o provocare nouă și îmi place să învăț ceva nou de la colegii mei care au specializări diferite de a mea"
  Doctor Lipa Daniela Georgeta
  Medic Specialist Obstetrica Ginecologie
 • dr-uta-marin
  "Am avut oportunitatea de a lucra cu diferiți pacienți și de a utiliza cunoștințele mele într-un mod integrat, oferindu-mi satisfacție atât profesională cât și personală."
  Doctor Uta Marin
  Medic Specialist Medicina De Familie

Numerele vorbesc de la sine

De-a lungul anilor, am făcut progrese remarcabile, îmbunătățind în mod constant performanța noastră prin atingerea unor obiective ambițioase și prin depășirea așteptărilor

200

+

certificate / diplome / acreditări

2000000

+

vieți salvate

500000

investigații laborator

30

+

ani de experiență cumulată

Liste Tarife

Descărcați mai jos listele cu tarifele serviciilor Puls Medica
Tarifele actualizate vor fi publicate în curând

Chestionar Satisfacția Pacienților

Părerea ta ne ajută să ne îmbunătățim!
Lansare Chestionar
anpc-sal
Dezvoltat cu ❤️ de PYXAGE