Ambulanta PULS

Ambulanta PULS, prin flota proprie de vehicule special adaptate pentru transportul pacientilor care necesita tratament de hemodializa, vine in intampinarea necesitatilor pacientilor prin derularea serviciului de TRANSPORT DIALIZA in Bucuresti si in imprejurimi.

Cei peste 30 de ani in care suntem incontinuu alaturi de pacienti ne-au ajutat sa dobandim o experienta vasta si recunoastere a eforturilor depuse, iar recomandarile acestora catre alti pacienti cu problemele medicale similare sunt o recunoastere si o garantie a calitatii serviciilor pe care le desfasuram. Oferim servicii profesioniste, prompte, confortabile si in deplina siguranta, respectand toate normele in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii.

Ne deplasam in Bucuresti si in judetul Ilfov, in orice zona rurala limitrofa, pentru a transporta pacientii, cu prioritate, la centrele de dializa. Pentru ca intelegem ca punctualitatea este un indicator reprezentativ in aceasta activitate, vom fi intotdeauna prezenti in timp util la domiciliul pacientului in vederea preluarii acestuia.

Ne gasiti la 021.9733