Bine ai venit în UNIVERSUL PULS! Pentru că ne dorim ca prin orice mijloace sa fim mai aproape de pacienţii noştri, venim în întâmpinarea necesităţilor acestora cu o nouă facilitate: PLATĂ ONLINE CU CARDUL pentru analize, consultaţii, imagistică şi investigaţii medicale în clinicile PULS.

Paşii pe care trebuie să îiparcurgi sunt descrişi mai jos, iar sănătatea ta este la câteva click-uri distanţă:

  • Adaugă în coş investigaţiile medicale care îţi sunt necesare (fie din cele efectuate în clinicile PULS, fie din cele oferite de ambulanţa PULS)

 

  • Plăteşte online, cu cardul bancar

 

  • Vii în CLINICA ta PULS şi beneficiezi de prioritate în efectuarea tuturor investigaţiilor comandate.

 

  • Dacă ai optat pentru servicii prestate de către Ambulanţa PULS, un echipaj se va deplasa la domiciliul tău pentru recoltări analize, tratamente la domiciliu sau consultaţii de specialitate, în funcţie de opţiunile tale

 

  • Comanzi online, primeşti online inclusiv rezultatele analizelor.

 

Şi cum sănătatea  este cel mai frumos cadou pe care îl poţi face celor dragi, nu uita că poţi comanda analize medicale, consultaţii, investigaţii, ecografii sau servicii prestate de ambulanţa PULS pentru orice membru al familiei tale, prieten, vecin. Iar dacă eşti plecat din ţară şi vrei să îţi ştii părinţii şi bunicii în siguranţă, efectuezi plata online şi o ambulanţă PULS se deplasează la domiciliul acestora.

 

Pentru orice informaţii sau detalii suplimentare îţi stăm la dispoziţie. Ne poţi scrie la marketing@pulsmedica.ro

 

VEZI AICI PACHETELE MEDICALE PE CARE LE POTI ACHIZITIONA ONLINE!