MISIUNE

Misiunea PULS este de a asigura servicii de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret, folosind aparatura de ultima generatie si imbunatatind continuu pregatirea profesionala a personalului. Suntem ferm convinsi ca doar prin asigurarea unei inalte valori asociate serviciilor oferite, putem castiga increderea si loialitatea clientilor nostri.

VIZIUNE

Viziunea PULS este de a deveni prima si cea mai buna optiune pentru clienti atat datorita serviciilor medicale oferite cat si serviciilor adiacente oferite prin parteneriatele cu colaboratorii nostri. Ramanem fideli promisiunii de a deveni cei mai buni prin inovatie, intelegerea nevoilor clientilor si imbunatatirea continua.

VALORI

Angajamentul PULS fata de satisfacerea celor mai inalte cerinte ale clientilor – credem in construirea de parteneriate loiale si castigarea increderii pacientilor nostri pentru a intelege si implini toate asteptarile acestora.
Pregatirea continua, imbunatatirea calitatii si aplicarea ultimelor inovatii sunt doar trei dintre principiile care ne ghideaza in desavarsirea serviciilor care sunt oferite clientilor PULS.
Lucrul si comunicarea in echipa impreuna cu recunoasterea valorii, motivarea continua si incurajarea ideilor personale sunt garantiile unui mediu de lucru constructiv si a unor fluxuri de lucru optime. Toate acestea sporesc atentia si daruirea fata de clienti, avand drept scop final cresterea satisfactiei acestora.
Increderea si respectul organizatiei pentru fiecare coleg sunt valori care asigura construirea unei echipe puternice, creative si motivata sa tinda catre excelenta. Prin dezvoltarea continua si recunoasterea angajamentului fata de toti membrii personalului nostru asiguram acestora instrumentele necesare pentru a se autodepasi, aceasta fiind promisiunea unui viitor prosper pentru intreaga echipa.