1991

intr-un sistem medical intrat in perioada de tranzitie, familia Luca a fondat primul serviciu privat de ambulanta din Romania – Ambulanta PULS

 

1994

a fost inaugurata prima Clinica PULS – Clinica Turda, din dorinta de a oferi pacientilor servicii medicale la standarde occidentale.

 

1996

a fost punctat prin inaugurarea celei de-a doua Clinici PULS – Clinica Teiul Doamnei

In toata aceasta perioada, Laboratorul de analize medicale PULS inregistreaza o dezvoltare constanta atat la nivelul aparaturii cat si al personalului medical reusind sa se pozitioneze in topul laboratoarelor din Bucuresti din punctul de vedere al acuratetei rezultatelor.

 

2003

cea de-a treia Clinica PULS este infiintata – Clinica Stefan cel Mare

 

2009

marcheaza inaugurarea serviciului de Radiologie si Imagistica Medicala PULS

 

2010

Laboratorul de analize medicale PULS achizitioneaza aparatura de ultima generatie si inregistreaza o crestere substantiala a portofoliului de analize ce pot fi efectuate.  Din acest moment, pacientii au la dispozitie analize medicale in conformitate cu cele mai exigente standarde de timp si calitate.

 

Din 2010 si pana in prezent

PULS continua extinderea atat a portofoliului de servicii medicale oferite cat si a calitatii tuturor echipamentelor din dotare.  Astfel, parcul auto al Ambulantei PULS ajunge la peste 10 vehicule, special dotate pentru a raspunde cererilor diverse ale pietei.

PULS este si va ramane fidel inovatiei si continua investitiile in aparatura medicala din dotarea Clinicilor si in atragerea de personal medical de exceptie.

De la infiintare si pana in prezent, PULS a ajutat peste 2 milioane de pacienti din Bucuresti.