Acuratetea rezultatelor analizelor medicale reprezinta un element fundamental in procesul de stabilire a unui diagnostic corect si, implicit, a unui tratament adecvat.

Laborator PULS

Laborator PULS

Medicii de toate specialitatile isi bazeaza deciziile pentru diagnosticarea si stabilirea tratamentului recomandat pacientilor si pe rezultatele analizelor medicale de laborator.  Prin urmare, rezultatele corecte si la timp sunt esentiale in stabilirea diagnosticului si recomandarea unui tratament corespunzator.

Am investit constant atat in aparatura performanta, cat si in echipa de profesionisti care activeaza in Laboratorul PULS.  Personalul Laboratorului PULS are o vasta experienta in medicina de laborator si efectueaza o gama extinsa de analize medicale,  in cadrul departamentelor de Biochimie, Hematologie, Microbiologie, Imunologie, Citologie si Anatomie Patologica.

Atat calitatea superioara a reactivilor utilizati cat si precizia aparaturii performante pe care o detinem sunt atestate conform standardului SR EN ISO 15189:2007.

Pacientii PULS beneficiaza de analize medicale gratuite în punctele de recoltare PULS, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie / medicul specialist aflat in relatie contractuala cu CASMB.

Laborator PULS - Acreditare RENAR

ANALIZE LA DOMICILIU

PULS este singura unitate medicala care efectueaza analize si la domiciliu (recoltare si rezultate)