Slide < >

Suntem primul serviciu privat de ambulanta din Romania si din 1991 pana in prezent am ajuns la peste 2 milioane de romani.

Ambulanta PULS are in echipa cadre medicale specializate in medicina de urgenta, personal acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, care sustine un permanent program de perfectionare medicala.

Ambulanta PULS isi trateaza pacientii cu respect, profesionalism si ofera cele mai rapide, potrivite si deontologice solutii de tratament si transport medicalizat!

Ambulanta PULS dispune de un parc cu peste zece ambulante, dotate cu aparatura de ultima generatie. Dispeceratul este la standarde internationale, cu echipa specializata. Astfel, raspundem prompt solicitarilor.

SERVICIUL DE URGENTA

Atunci cand vorbim de salvarea unei vieti, secundele fac diferenta! Suntem primul serviciu privat de ambulanta din Romania si din 1991 pana in prezent am ajuns la peste 2 milioane de romani.

POLICLINICA LA DOMICILIU

Policlinica PULS la domiciliul tau:
Recoltari pentru analize medicale, investigatii medicale, consultatii de specialitate, manevre medicale, eliberare tipizate medicale.