Incepand din luna iulie 2021, in clinicile PULS MEDICA iti stam la dispozitie cu servicii de dermato-cosmetica efectuate de Dr. Ramona Popescu, medic primar dermato-venerologie. In clinica PULS Stefan cel Mare, situata pe Str. Erou Ion Calin nr. 37 sector 2 Bucuresti, va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii din zona dermato-cosmeticii, realizate cu aparatura performanta, de personal medical cu vasta experienta in acest domeniu.

           Alaturi de serviciile medicale prestate de orice medic dermatolog destinate diagnosticarii si tratarii bolilor de piele, contagioase si necontagioase, serviciile de dermato-cosmetica din cadrul clinicii PULS Stefan cel Mare includ:

 

  • Metoda PRP sau Terapia vampir are la baza folosirea plasmei bogate in trombocite pentru stimularea regenerarii țesuturilor, aceasta avand un efect revigorant asupra țesuturilor, determinand aparitia de proteine structurale in cantitate mare (efect anticicatrizant), combatand acumularea de celule si mediatori care stimuleaza inflamatia (efect antiinflamator). Se foloseste frecvent pentru combaterea: acneei, cicatricilorsi pigmentarilor aparute secundar acneei, pentru tratarea pielii imbatranite de soare, a cearcanelorvergeturilor și pentru tratarea altor boli in care se produce subtierea pielii.

 

 

  • Mezoterapia consta in injectarea unui cocktail de vitamine, minerale, co-enzime, agenti de hidratare si alti agenti farmaceutici in tesutul conjunctiv de sub piele. Aceste substante distrug toate celulele grase si in plus imbunatatesc tonusul si calitatea pielii obtinerea unui aspect proaspat, natural sau pentru a stimula radacinile firelor de par. Se foloseste in zona fetei corectarea ridurilor fine, cicatrici superficiale (de exemplu cele dupa acnee), se regenereaza pielea, se produce un grad de lifting (mezo-lifting).

 

 

  • Injectiile cu botox (toxina botulinica) trateaza ridurile prin indepartarea cauzei care a produs aparitia lor, relaxand muschii care produc ridurile adanci, determinate de miscari repetitive. Se foloseste pentru corectarea si tratarea ridurilor de incruntare (dintre sprancene), ridurilor de mirare (ridurile orizontale de pe frunte), ridicarea sprancenelor cazute, ridurilor de sub ochi, ridurilor din zona nasului (de la ras), in preventia aparitiei ridurilor adanci si in reducerea transpiratiei excesive.

 

 

 

            Toate serviciile de mai sus vor fi efectuate la recomandarea medicului, in urma controlului initial, in functie de starea de sanatate a pacientului si avand in vedere necesitatile si dorintele acestuia, construind impreuna un plan de tratament pentru obtinerea si mentinerea sanatatii si frumusetii pielii. Procedurile sunt efectuate in clinica PULS Stefan cel Mare de medici dermatologi cu vasta experienta in domeniu si studii complementare in efectuarea acestor tipuri de servicii.

          Pentru detalii suplimentare si efectuarea unei programari la Dr Ramona Popescu, medic pimar dermato-venerologie, va rugam apelati 021.9290.

 

 

Va asteptam in clinicile PULS!