Slide < >

Chirurgia ajuta acolo unde alte modalitati de tratament nu reusesc singure!

Oricat de mult am evita, cateodata “cutitul”, asa cum spun batranii, nu este cel mai rau lucru pentru vindecarea organismului.

Daca primul tratat de chirurgie a fost scris in Egiptul Antic (cu 2700 de ani IH), de catre Imhotep, vizirul Faraonului Djoser, este pentru ca inca de atunci oamenii au inteles rolul sau.

Astazi, chirurgia este un domeniu extrem de complex, iar rezultatele care se obtin sunt realmente spectaculoase. Diferenta se impune intre tehinicile de chirurgie practicate in spitale si cele practicate in clinici. Legislatia in vigoare stabileste aceasta delimitare, iar din categoria activitatilor chirurgicale de efectuat in clinici, PULS  desfasoara urmatoarele:

  • consultatii de chirurgie generala adulti si copii
  • consultatii urologie, chirurgie plastica, nou-nascuți, copii, adolescenti
  • interventii chirurgicale mici, ce se pot face in conditii de policlinica cu anestezie locala cum ar fi: fimoza, parafimoza, sinechiile balano-preputiale, coalescenta de labii mici, negi, durioame, chiste sinoviale, sebacee, unghii incarnate, veruci, plagi recente sau mai vechi, unele cicatrici cheloide, etc.
  • tratamente generale pentru boli medico-chirurgicale cum ar fi: dismenoreea, dischinezia biliara, microlitiaza renala, infectii urinale, ulcerul gastro-duodenal cronic, etc.
  • tratamente locale pentru diverse afectiuni: nitratare, toaleta, pansament, scos fire, vaccinare A.T.P.A.
  • consultatii si avize pentru fisele auto, admiterea la facultate, incadrarea in munca, etc.