fbpx

 

Dacă aţi suferit recent o intervenţie medicală, sunteţi imobilizat la pat sau aţi fost victima unui accident, în ţară sau în străinătate, ştiţi că revenirea acasă, la domiciliu, ar putea fi o provocare. Astfel, este posibil să aveţi nevoie de transport medicalizat.

Atunci când spunem transport medicalizat, mulţi dintre pacienţi se gândesc la transportul cu avionul sau cu ambulanţa pe distanţe foarte lungi. Serviciul de transport medicalizat poate să însemne toate cele de mai sus, dar poate să se refere şi la transportarea pacientului în acelaşi oraş, de la spital către casă sau invers, în localităţi diferite din ţară, pe distanţe foarte lungi sau scurte, însoţit de medic sau de asistent medical, în functie de starea de sănătate a pacientului sau de cerinţele acestuia.

 

Este transportul medicalizat cea mai bună variantă pentru mine?

Când apelaţi ambulanţa PULS, primul lucru pe care îl facem este să realizăm o imagine de ansamblu asupra cazului Dumneavoastră, punctând cu atenţie, în sistemul intern de preluare solicitări, cazul medical, starea actuală de sănătate, eventualele situaţii neprevăzute care ar putea să apară în timpul transportului.

În funcţie de toate aceste criterii, de gravitatea cazului şi de aparatura necesară pacientului pentru asigurarea celor mai bune condiţii de transport, de destinaţie şi de solicitările care pot veni din partea însoţitorilor pacientului, repartizăm cazului o ambulanţă dotată la standarde europene, conform codului de urgenţă alocat.

În cazul în care starea pacientului este gravă, avem ambulanţe dotate cu aparatură medicală pentru susţinerea funcţiilor vitale şi medic însoţitor permanent, pe toată durata transportului.

 

În ce localităţi efectuaţi transport medicalizat?

Aşa cum spuneam şi mai sus, oriunde în ţară. Putem asigura transport medicalizat oriunde pe teritoriul României, cu ambulanţe proprii, echipate pentru a face faţă oricăror situaţii neprevăzute care pot apărea.

Fie că vorbim despre transporturi efectuate în acelaşi oras, de la spital până la domiciliu sau invers, despre transporturi efectuate între localităţi din judeţe diferite sau de la Arad la Mangalia, pe pista oricărui aeroport sau până în avion, ambulanţa PULS ajunge peste tot. Flota proprie de ambulanţe ne permite preluarea unui număr impresionant de solicitări, din toate judeţele ţării, fie pentru cazuri urgente, fie pentru persoane nedeplasabile care sunt nevoite ca săptămânal să ajungă la cel mai apropiat spital pentru efectuarea tratamentelor recomandate de către medici.

 

 

Confortul contează

Şi când facem afirmaţia de mai sus ne referim la tot, iar echipajele noastre medicale sunt acolo pentru a ajuta pacientul cu tot ce are nevoie, de la administrarea de medicamente şi până la schimbarea poziţiei în care este aşezat. Pe lângă asigurarea celor mai bune, sigure şi rapide condiţii de transport medicalizat, ne vom asigura că toate documentele medicale aferente deplasării vor ajunge la Dumneavoastră, în vederea înlesnirii comunicării pe care o veţi avea cu medicul alocat.

Închidem cazul privind solicitarea de transport medicalizat când pacientul ajunge la destinaţie, funcţiile vitale ale acestuia sunt în parametri normali, iar toate documentaţia medicală a fost completată de către personalul însoţitor. Apoi începem să ne concentrăm atenţia asupra următorului caz.

 

Vă stăm permanent la dispoziţie

De la operatorul care a preluat telefonic solicitarea Dumneavoastră şi până la medicul care vă însoţeşte pe timpul transportului, de la asistentul medical şi până la ambulanţier, toţi suntem dedicaţi cazului medical care ne-a fost alocat. Iar daca consideraţi că noi, cei de la ambulanţa PULS, suntem cei mai potriviţi pentru efectuarea transportului medicalizat de care aveţi nevoie, vă stăm la dispoziţie la numărul 021.9733 sau pe www.pulsmedica.ro

 

One thought on “Transport medicalizat – ce înseamnă şi cui i se adresează acest serviciu

  1. Buna ziua . As dori o oferta de pret aproximativă pt transportul dus-întors a unei persoane invalide, care are un picior amputat . Acesta ar tb dus la spital de acasa si adus înapoi dupa ce i se fac analizele. Vorbesc aici de domiciliul în sector 5 si un spital al cărui nume nu il cunoastem încă, cel mai probabil în sector 3. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − eight =

📞 Sună acum!