Oferta Mamografie + 20% Reducere pentru orice ecografie mamara

 

Vino cu biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si beneficiezi de Mamografie GRATUIT si de reducere 20% pentru orice ecografie mamara!

*Oferta medicala valabila doar pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist aflat in relatie contractuala cu CASMB!

*Oferta este valabila in Centrul de Imagistica PULS aflat in incinta Clinicii Stefan cel Mare.

Ideal pentru

  • Identificarea timpurie a nodulilor mamari
  • Depistarea cancerului de san
  • Femeile care se confrunta neregularitati la nivelul sanlilor
  • Femeile care au depasit varsta de 30 ani

Mamografia

Mamografia reprezinta examinarea radiologica a sanului in vederea depistarii cancerului de san in stadii incipiente. Este o metoda indispensabila pentru orice femeie care a trecut de 40 de ani sau care prezinta risc crescut de cancer mamar.

Examinarea trebuie sa fie facuta de rutina, anual, fiecarei femei ce a implinit varsta de 40 de ani, chiar daca nu prezinta nicio simptomatologie, deoarece mamografia poate depista cancerul de san inainte sa devina palpabil si astfel va putea fi tratat in fazele incipiente, cand inca mai poate fi vindecat.

Persoanele cu implant de silicon nu vor face mamografie.

Centrul de Imagistica PULS va pune la dispozitie aparatura performanta si o intreaga echipa de medici specialisti cu ajutorul careia puteti efectua aceasta examinare. Programarile pot fi facute telefonic, la 021.9290 sau prin intermediul formularului de programare care poate fi accesat aici.