fbpx

Prin tot ceea ce facem la nivel de clinici suntem mereu alături de pacienţi; ne dorim ca acestia să beneficieze permanent de cele mai bune, prompte şi diversificate servicii medicale. Astfel, încercăm să aducem în clinicile PULS aparatura de ultimă generaţie, medici recunoscuţi pentru profesionalismul şi dedicarea cu care efectuează actul medical şi personal medical din specialităţi diferite, cu competenţe variate.

Începând cu 1 septembrie echipa medicală PULS a fost întregită cu 3 medici noi:

  • Sami Salama, medic primar obstetrică-ginecologie, care îşi va desfăşura activitatea în clinica PULS Turda;
  • Roşca Tatiana, medic specialist dermatologie, care va oferi consultaţii în clinica PULS Ştefan cel Mare;
  • Copaciu Radu, medic specialist ortopedie, care va avea cabinetul medicul în clinica PULS Ştefan cel Mare.

Toţi medicii vă stau la dispoziţie pentru consultaţii de specialitate şi investigaţii medicale şi de laborator destinate depistării şi diagnosticării afecţiunilor medicale care vă dau bătăi de cap. Noii medici din clinicile PULS văoferă servicii medicale integrate, alături de specialităţile conexe din clinici – gastroenterologie, chirurgie generală, medicină internă, urologie, medicină de familie, imagisticăşi analize de laborator.

Pentru efectuarea de programări la noii medici din clinici sau la celelalte specialităţi medicale vă rugăm să apelaţi 021.9290, să vă adresaţi recepţiilor din clinici sau să accesaţi link-ul următor: http://pulsmedica.ro/programare-online/

Vă aşteptăm în toate cele 3 clinici ale noastre – PULS Ştefan cel Mare, PULS Turda şi PULS Teiul Doamnei, în fiecare zi de luni până vineri.

Nu uitaţi că ambulanţa PULS este permanent la dispoziţia Dumneavoastră; pentru serviciul de urgenţă, transport medicalizat al pacienţilor sau policlinică la domiciliu aceştia vă stau permanent la dispoziţie la numărul de telefon 021.9733

Iar prin site-ul nostru – www.pulsmedica.ro – sunteţi mereu la curent cu noutăţile din clinicile noastre!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + seven =

📞 Sună acum!