CONSULTATII MEDICALE TELEFONICE,

DIN CONFORTUL CASEI TALE

 

        In timpul pandemiei de COVID-19, cu care ne confruntam din luna martie 2020, putem pune pauza pentru multe dintre activitatile zilnice cu care eram obisnuiti, insa nu putem face acelasi lucru si cu sanatatea noastra. Aceasta are intotdeauna prioritate, iar gasirea unei solutii pentru ca pacientii sa isi poata monitorizare constant starea de sanatate a devenit o prioritate pentru sistemul medical din Romania.

 

        Si pentru ca situatia actuala ne obliga sa ne adaptam, in clinicile PULS cautam permanent solutii pentru ca toti pacientii nostri sa beneficieze in continuare de cele mai bune servicii medicale. Astfel, incepand de astazi lansam serviciul de telemedicina prin care pacientii nostri pot beneficia de consultatii medicale de specialitate de la distanta. Pentru ca medicii PULS sunt intotdeauna langa tine, chiar si de la distanta!

        Urmeaza pasii de mai jos si vei beneficia in cel mai scurt timp de o consultatie telefonica efectuata de medicii clinicilor PULS:

  

SOLICITA ACUM O CONSULTATIE TELEFONICA!

 


  prin completarea formularului de mai sus sunt de acord ca datele mele sa fie procesate de catre S.C. PULS MEDICA S.A. in vederea contactarii de catre un operator call-center pentru efectuarea unei programari la consultatii, dar si de catre medic pentru efectuarea unei consultatii telefonice.


   

          Ne dorim ca prin acest serviciu sa limitam raspandirea COVID-19, dar in acelasi timp dorim sa ramanem in contact permanent cu pacientii nostri si sa tratam afectiunile acestora. De aceea, este important de retinut ca in functie de simptome, diagnostic si istoricul medical, pentru unii dintre pacienti poate fi necesara o consultatie clasica, desfasurata in clinica ta PULS. Nu uita ca toate clinicile PULS raman deschise, personalul medical fiind la dispozitia de luni pana vineri, intre orele 07:00 – 21:00.

   

   

  INTOTDEAUNA ALATURI DE DUMNEAVOASTRA!