fbpx
Parul

  1. Oua – contin aproape toate substantele nutritive si oligoelementele necesare organismului nostru. Sunt o sursa nepretuita de seleniu si magneziu.
  2. Leguminoase – sunt o sursa importanta de zinc si vitamina B6. Aceste vitamine ajuta nu numai cresterea parului, ci si intarirea acestuia.
  3. Citrice – portocale, lamai, grapefruit, kiwi, toate acestea ofera corpului nostru doze mari de vitamina C, care ajuta la absorbtia de fier. Vitamina C, de asemenea, joaca un rol important in formarea colagenului, care ajuta la cresterea parului.
  4. Lapte – este o sursa bogata de iod si calciu, care au un efect benefic asupra starii de sanatate a parului si a pielii. Toate produsele lactate sunt absolut utile. O sursa constanta de proteine este iaurtul.
  5. Nuci – sunt printre alimentele cele mai nutritive, pe care ni le-a dat natura mama. Deci, nu le ignorati si includeti-le in alimentatia de zi cu zi. Arahide, migdale si nuci sunt bogate in iod, vitamina E si zinc. Mai mult decat atat, nucile reduc nivelul de colesterol rau in sange.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =

📞 Sună acum!