Radiologie ImagisticaRADIOLOGIE – IMAGISTICA

Imagistica medicala se refera la utilizarea mai multor tehnologii diferite pentru vizualizarea corpului uman cu scopul de a diagnostica, monitoriza, sau trata afectiuni medicale. Fiecare tip de tehnologie ofera informatii diferite despre zona corpului care este studiata sau tratata, in legatura cu posibile boli, leziuni, sau eficacitatea tratamentului medical.

Printre una dintre cele mai mari descoperiri din medicina, Radiologia este cea datorita careia corpul uman se arata si din interior catre exterior. Ramura a medicinei, radiologia isi poarta numele dupa cel care a descoperit in 1895 Razele X, Wilhelm Conrad Röntgen, laureat si al primului Premiu Nobel acordat pentru medicina in 1901.

Intre timp, medicina a evoluat extraordinar de mult, astfel incat investigatiile radiologice si imagistice au devenit un instrument foarte important pentru medici in diagnosticarea corecta a diferitelor afectiuni.

Centrul de Imagistica PULS este situat in incinta Clinicii Stefan cel Mare (aflata in str. Erou Ion Calin nr. 37, Sector 2) si este dotat cu aparatura performanta cu ajutorul careia medicii specialisti pot efectua mamografii, radiografii si ecografii.

Programarile le puteti face telefonic la 021.9290 sau online, prin intermediul formularului de pe site.

One thought on “Centrul Imagistica PULS

  1. Pingback: RADIOGRAFIA | PULS

Comments are closed.