Call Center: 021.9290

Ambulanta: 021.9733

Relatii comerciale: 021.9490

SITE IN LUCRU

Pentru confortul dumneavoasrta lucram la o noua versiune de site.

Pentru rezultatele analizelor de laborator apasati pe butonul “WEB INVESTIGATII” din partea de sus a paginii.

Va multumim pentru intelegere.

Misiune

Misiunea noastră este de a asigura servicii de cea mai bună calitate şi la cel mai bun preţ, folosind aparatură de ultimă generaţie şi îmbunătăţind continuu pregătirea profesională a personalului. Suntem ferm convinşi că doar prin asigurarea unei înalte valori asociate serviciilor oferite, putem câştiga încrederea şi loialitatea clienţilor noştri.

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni prima şi cea mai bună opţiune pentru clienţi atât datorită serviciilor medicale oferite cât şi serviciilor adiacente oferite prin parteneriatele cu colaboratorii noştri. Rămânem fideli promisiunii de a deveni cei mai buni prin inovaţie, înţelegerea nevoilor clienţilor şi îmbunătăţirea continuă.

Valori

Angajamentul faţă de satisfacerea celor mai înalte cerinţe ale clienţilor – credem în construirea de parteneriate loiale şi câştigarea încrederii pacienţilor noştri pentru a înţelege şi împlini toate aşteptările acestora.
Pregătirea continuă, îmbunătăţirea calităţii şi aplicarea ultimelor inovaţii sunt doar trei dintre principiile care ne ghidează în desăvârşirea serviciilor care sunt oferite clienţilor noştri.
Lucrul şi comunicarea în echipă împreună cu recunoaşterea valorii, motivarea continuă şi încurajarea ideilor personale sunt garanţiile unui mediu de lucru constructiv şi a unor fluxuri de lucru optime. Toate acestea sporesc atenţia şi dăruirea faţă de clienţi, având drept scop final creşterea satisfacţiei acestora.
Încrederea şi respectul organizaţiei pentru fiecare coleg sunt valori care asigură construirea unei echipe puternice, creative şi motivată să tindă către excelenţă. Prin dezvoltarea continuă şi recunoaşterea angajamentului faţă de toţi membrii personalului nostru asigurăm acestora instrumentele necesare pentru a se autodepăşi, aceasta fiind promisiunea unui viitor prosper pentru întreaga echipă.

Bun venit la PULS !

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră am înfiinţat înca din 1991 prima staţie privată de AMBULANŢĂ – PULS. De la început am pornit cu dorinţa de a vă oferi servicii medicale complete de cea mai bună calitate şi în scurt timp ne-am dezvoltat si am înfiinţat CLINICILE PULS, parte integrantă a activităţii noastre. Astfel acordăm consultaţii în toate specialităţile medicale, soluţiile propuse fiind personalizate şi de o maximă performanță. Acordăm o deosebită atenţie atât prevenirii, depistării cât şi tratării bolilor într-un stadiu incipient, când sunt mult mai uşor tratate şi vindecate cu un efort minim din partea pacienţilor, precum şi o conduită terapeutică eficientă, evitând spitalizările inutile. În CLINICILE PULS sunteţi întâmpinaţi de un colectiv de peste 100 cadre medicale cu o bogată experienţă, atent selecţionate, gata oricând să vă ajute. Medicii beneficiază de aparatură medicală modernă pentru efectuarea investigaţiilor în cele mai bune condiţii.

Ambulanţa PULS – prima Staţie de Salvare privată din România. Datorită profesionalismului, dotărilor excepţionale precum şi a promptitudinii cu care răspundem solicitărilor, am ajuns ca în anul curent să preluam cca. 18% din solicitările totale pe Bucureşti.

În cei 22 ani de la înfiinţare şi până astăzi au fost soluţionate peste 2 000 000 de cazuri şi am acordat asistenţă la majoritatea manifestărilor publice şi sportive din Bucureşti.

Staţia de salvare PULS este deservită de personal tânăr, specializat în medicină de urgenţă, acreditat de Ministerul Sănătăţii şi Familiei, personal care susţine un permanent program de perfecţionare medicală. La dispoziţia clienţilor se află ambulanţe dotate cu aparatură necesară celor mai diverse urgenţe. Prin experienţă, promptitudine şi calitatea actului medical prestat ne-am impus în faţa altor încercări similare şi astfel reprezentăm la această oră alternativă credibilă şi viabilă la serviciul de urgenţă de stat.

Fiind într-o permanentă dezvoltare am diversificat serviciile medicale urmărind asigurarea unei maxime eficienţe pentru pacienţii noştri. În prezent putem efectua la domiciliul clientului, la locul de muncă sau la sediul firmei acestuia o gamă variată de servicii medicale: consultaţii, analize de laborator, investigaţii complexe (electrocardiograme, ecografii, probe funcţionale respiratorii), manevre medicale. Ne-am transformat astfel într-o adevarată policlinică la domiciliu.